Låven

Storstuen:

Storstuen på låven har langbord til 16 personer, god sittegruppe ved peisen og fullt utstyrt kjøkkenavdeling. I tilknytning til stuen er det også en hellelagt uteplass der man kan grille og nyte sjøutsikten. Det er bad med toalett i tilknytning til storstuen. Storstuen på låven er godt egnet til mindre arrangementer, det være seg selskaper, hyggekveld med venner og familie eller møter. Man kan selv stå for mat og drikke eller catering kan ordnes. Det er lerret i taket og projektor er tilgjengelig.

Har man lyst kan man også spise på uteplassen nedenfor låven der det er varmelamper i taket. Her kan man tilbringe sene sommerkvelder i ly for vær og vind. Før middag kan man gjerne samles i sjøbua til en forfriskning.

Låveliligheten:

På låven er det også to store gode soverom. Det ene utgjør en liten leilighet i seg selv, med eget kjøkken og bad. Leiligheten kan leies ut i forbindelse med arrangementer, eller på ukesbasis sammen med venner og famile. I tilknytning til leiligheten er det en stor veranda som har både morgen- og kveldssol. Verandaen er utstyrt med spisebord og solsenger.